Vo všeobecnosti môžeme povedať, že sedacie vaky sú obľúbené naprieč generáciami. Deti sa na nich hrajú, dospelí oddychujú a seniori si prečítajú knihu. Dôvod, prečo je sedací vak vhodný pre všetky vekové kategórie, je jednoduchý. Tento pohodlný vak sa prispôsobí presne vašim požiadavkám a vám sa bude sedieť ako v bavlnke.

 

sedenie

 

Už mnoho ľudí podľahlo trendu sedacích vakov a nevedia si ich vynachváliť. Všetci sa zhodujú v tom, že im sedacie vaky priniesli mnohé benefity. Zároveň ich ľudia uprednostňujú z ekologických dôvodov. Na obyčajné stoličky je potrebné najmä drevo. Sedacie vaky sú častokrát vyrobené z eko materiálu. Rovnako aj ich výplň dbá na životné prostredie, samozrejme, pokiaľ si vyberiete udržateľný produkt.

Aké 3 dôvody vás presvedčia, aby ste si sedací vak zaobstarali aj vy?

1. Zlepší sa vám držanie tela

Môžete si myslieť, že správnemu držaniu tela prospieva tvrdá stolička, na ktorej pri sedení máte vystretý chrbát. Pravda ale je, že sedací vak k správnemu držaniu tela pomôže oveľa viac. Na stoličke hrozí, že sa skôr či neskôr začnete hrbiť, pretože nepodporuje krivku vašej chrbtice. Na opačnej strane, sedací vak kopíruje vašu chrbticu a ponúka jej svoju plnú podporu.

2.Bude sa vám pohodlne sedieť

Chcete si čítať knihu, no po chvíli sedenia na stoličke či lavici vás všetko bolí, a tak musíte knihu zatvoriť? Pri sedacom vaku sa vám to nestane, pretože tento netradičný prostriedok na sedenie vám ponúka skutočné pohodlie a prirodzené polohu chrbtice. Pohodlné sedenie je zaručené najmä vďaka už spomínanej výhode – vak sa vám úplne prispôsobí.

3. Podporuje produktivitu

Sedacie vaky sú vhodné aj do kancelárií. Mnohí vedci skúmajú, či práca na sedacom vaku prináša želané výsledky. Zhodujú sa minimálne v jednom – na sedacom vaku sa dá pracovať, ľudí nebolí krčná chrbtica, dobre sa im sedí a tešia sa. To všetko prispieva k zvýšeniu produktivity, ktorá je v pracovnom prostredí veľmi želaná.

Zdroj obrázku: Prostock-studio / Shutterstock.com

ZDIEĽAJTE NÁS